Η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και στην Νανά Παλαιτσάκη και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, τις επιλογές της αλλά και την υποψηφιότητά της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τις επαγγελματικές της επιλογές, μίλησε για την καριέρα της.

«Είμαι νευρική κι αυτό είναι λάθος μου»

«Δεν έχω πολλή υπομονή, είμαι νευρική κι αυτό είναι λάθος μου. Από τη στιγμή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, έχει προκύψει η ανάγκη της επιβίωσης, κάπως έπρεπε να τα βγάλω πέρα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει μόνη μου, δεν ακούμπησα ποτέ σε πλάτες κανενός. Όταν ήμουν στην τηλεόραση δεν ήμουν ποτέ σε κάποια «φατρία», ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές, αυτά τα σιχαίνομαι», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και συνέχισε: «Σε αυλές δεν έχω μπει. Δεν μου αρέσουν ούτε οι αυλές ούτε οι αυλικοί»

Η υποψηφιότητά της στις  Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:  «Είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές για την Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη»», επεσήμανε.

Γιατί αποχώρησε από τον ΑΝΤ1;

«Αποχώρησα από τον ΑΝΤ1 παρότι χρειαζόμουν τη δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν πώς θα γίνει μια εκπομπή, να μας πουν τι πετυχημένο έχουν κάνει. Ακόμα με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν: «Γιατί σταμάτησε το πακέτο;», αποκάλυψε.

«Όταν ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη ξυπνούσα στις 05.30, πως αντέχει αυτό το αγόρι ακόμα; Μιλάμε με τον Γιώργο Παπαδάκη που και που, παρά τα ελαττώματά του, τον αγαπώ», συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Παντρεύτηκα με μεγάλο έρωτα»

«Τον 1ο λόγο δεν τον έχω αφήσει στον σύζυγό μου, είναι ερωτευμένος μαζί μου γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Ποτέ δεν έδωσα προτεραιότητα στην καριέρα, προτεραιότητα έδωσα στην οικογένεια. Παντρεύτηκα τον άντρα μου με μεγάλο έρωτα, ήμουν 15 ετών όταν τον γνώρισα. Υπήρχαν 30 λόγοι για να χωρίσω, αλλά κι άλλοι 100 για να παραμείνω στη σχέση και στον γάμο. Έχουμε υποστεί τις συνέπειες από την οικονομική κρίση μέχρι το… μεδούλι μας», τόνισε κλείνοντας αναφορικά με την σχέση της με τον συζυγό της.