Μεγαλώνει, ώρα με την ώρα, ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newspaper.gr νεκρός είναι στο Βόλο γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αυτοκινήτων, η σορός του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί (8/9) στην παραλία Ίσαλος.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό συντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

Για άγνωστο λόγο ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντοπίστηκε νεκρός.

«Έχουμε θύματα μέσα»

Εθελόντρια στην Καρδίτσα είπε ότι υπάρχει νεκρός μέσα σε σπίτι και έκανε έκκληση για βάρκες και φάρμακα. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται τώρα σε 8.

«Έκκληση σε όσους έχουν φουσκωτά να συνδράμουν. Σας παρακαλώ, πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Ναι υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός. Και δεν ξέρουμε πόσοι είναι όταν θα πέσουν τα νερά», τόνισε η Ειρήνη Δήμου, εθελόντρια στην Καρδίτσα μιλώντας στο OPEN. Όπως ανέφερε η εθελόντρια «στην 25ης Μαρτίου, προς τον Περιφερειακό, υπάρχει μια μεγάλης ηλικίας κυρία». Η κ.Δήμου είπε επίσης πως μια γυναίκα επιληπτική χρειάζεται άμεσα τα φάρμακά της και προσπαθούν να την πλησιάσουν.