Με τον δικό του τρόπο αποτυπώνει ο Αρκάς την τραγωδία που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Blue Horizon και τον άδικο θάνατο του Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν από τον καταπέλτη μέλη του πληρώματος.

Στο σκίτσο του ο Αρκάς έχει αποτυπώσει το πλοίο να απομακρύνεται από το λιμάνι, βάφοντας με αίμα τη θάλασσα, το αίμα του 36χρονου Αντώνη.

Σε βάρος του άνδρα που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι τέσσερες συλληφθέντες πέρασαν τις πύλες του δικαστικού μεγάρου Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) και πήραν προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο (9/9).

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη Ε3, στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα μπροστά από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 36χρονος, ο κόσμος φώναζε: «Δικαιοσύνη για τον Αντώνη», ενώ σε ένα από τα πλακάτ υπήρχε η φράση «Να μη συνηθίσουμε τη φρίκη».