Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λάρισα εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Σε αρκετές περιοχές περιφερειακά της πόλης υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, όπως και σε αρκετά χωριά του νομού. Επίσης έχουν καταγραφεί πτώσεις δέντρων, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σήμερα υπήρξε και ακινητοποίηση αυτοκινήτων λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, στην οδό Καρδίτσης προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, με τα συνεργεία του δήμου να βρίσκονται καθ’ οδόν στα σημεία, όπως και η Πυροσβεστική, όπου χρειάζεται η συμβολή της.

«Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Τα ρέματα έχουν σχεδόν φουσκώσει όλα. Υπάρχει ο πίσω δρόμος με τις γέφυρες απ’ όπου θα πρέπει να κινούνται αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη μετακίνησης. Δεν είναι ώρα για βόλτες. Είναι καλά να μην υπάρχει καμία άσκοπη μετακίνηση. Κινδυνεύουν πάρα πολλά σπίτια. Αρκετά έχουν ήδη πλημμυρίσει. Η πυροσβεστική είναι εδώ αντλεί νερά, ο Δήμος, η ΔΕΥΑ, η Περιφέρεια. Όλοι είμαστε εδώ αλλά το νερό θέλω να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ. Θυμίζει δηλαδή εποχές 1999-2002» είπε στο larissanet για την Αγιά ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας.