Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Ανω Βόλου εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το θύμα είναι ηλικιωμένος, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο. Ο τοίχος υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στην κακοκαιρία να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πολλαπλά τραύματα λόγω της καταπλάκωσης από τα χαλάσματα του τοίχου.

Την ίδια ώρα αναζητείται ένας 42χρονος που παρασύρθηκε από ρέμα στον Άγιο Γεώργιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός , είπε ότι πλημμύρισε το νοσοκομείο, αναφερόμενος και στις πτέρυγες όπου διεξάγονται χημειοθεραπείες.

Η κακοκαιρία Daniel δοκιμάζει τη Μαγνησία με τους κατοίκους να καλούνται από τις δημοτικές αρχές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κάνουν μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Το νερό περνά τα πεζοδρόμια στον Βόλο και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους ακόμη και μέσα στην πόλη. Η Πυροσβεστική παρεμβαίνει σε όλο το νομό σε περιπτώσεις εγκλωβισμού ατόμων.