Το μεγαλύτερο «πάρτι θανάτου» έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Μάνδρα με αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας. Μάλιστα, βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε εκατοντάδες νέους αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, παραταγμένους δεξιά και αριστερά κεντρικού δρόμου.

Οι οδηγοί φυσικά και δεν φορούν κράνος, όπως αποκαλύπτει στο MEGA, οδηγός που συμμετείχε στην παράνομη κόντρα και βγήκε πρώτος κι ευτυχώς… αρτιμελής.

«Οι περισσότεροι δεν φοβούνται αλλά παίρνεις το ρίσκο. Οι πιο πολλοί οδηγούν χρόνια μηχανή, έχουν μια εμπειρία. Προσέχουμε και εμείς δεν είμαστε επιπόλαιοι. Αδρεναλίνη, το πρεστίζ, το μηχανάκι, ο μηχανικός» σημειώνει.

«Πάρτι θανάτου» με κόντρες

Αυτά τα «πάρτι θανάτου» με τις αυτοσχέδιες κόντρες, τις σούζες και τους επικίνδυνους ελιγμούς, διοργανώνονται μέσω κοινωνικών δικτύων, με θεατές να φτάνουν στον τόπο διεξαγωγής ακόμη και από την επαρχία.

Συχνό σημείο συνάντησης για τις κόντρες είναι η παραλιακή λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου, τόσο στα Λιμανάκια όσο και στο ύψος του παλαιού νυχτερινού κέντρου Ribas.

Το λεξιλόγιο της… κόντρας

• Κροκόδειλος: όχημα με πολύ μεγάλες μετατροπές

• NASA: ταμπλό αυτοκινήτου υπερφορτωμένο με όργανα και δείκτες

• Προφυλακτήρας: το πίσω όχημα «κολλά» στο προπορευόμενο

Περιπολικό παρακολουθεί από… απόσταση

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο στο TikTok από προηγούμενες κόντρες δείχνει ένα περιπολικό με αναμμένο τον φάρο απλώς να… παρακολουθεί από απόσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για το ότι η αστυνομία δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τις κόντρες στη συγκεκριμένη περιοχή.