Άλλο ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη νύχτα που δολοφονήθηκε με μια μαχαιριά στο χέρι ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο λογαριασμό hooligans.cz στο Twitter και δείχνει την επίθεση των χούλιγκανς έξω από το γήπεδο και τις συγκρούσεις.

Το βίντεο ντοκουμέντο του Mega

Τα έκτροπα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ,  αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA. Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23/08 το βράδυ, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ και απλούς πολίτες, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν καδρόνια και άλλα αντικείμενα και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός από επίθεση με μαχαίρι.

Το υλικό αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του 29χρονου, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.