Η Lil Tay φέρεται να είναι ζωντανή. Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της νεαρής influencer μέσω Instagram που , η οικογένειά της φέρεται δήλωσε στο TMZ στην οποία αναφέρει ότι είναι «ασφαλής και ζωντανή».

Η είδηση του υποτιθέμενου θανάτου της Lil Tay έφτασε για πρώτη φορά μέσω μιας ανάρτησης στις 9 Αυγούστου στο Instagram της, η οποία έχει πλέον διαγραφεί. Η ανάρτηση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι και ο αδερφός της είχε πεθάνει. Η νέα φερόμενη δήλωση της οικογένειας στο TMZ ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός της Lil Tay στο Instagram «παραβιάστηκε από τρίτους και χρησιμοποιήθηκε για να διαδώσει ψευδείς πληροφορίες και φήμες» για εκείνη.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδελφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω να βρω ακόμη και τις σωστές λέξεις για να πω», αναφέρει η φερόμενη δήλωση της Lil Tay στο TMZ. «Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη την ημέρα χθες, βομβαρδίστηκα με ατελείωτα σπαρακτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να ξεδιαλύνω αυτό το χάος».

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτους και χρησιμοποιήθηκε για να διαδώσει ψευδείς πληροφορίες και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Το νόμιμο όνομά μου είναι Tay Tian και όχι ‘Claire Hope’».

Στην αρχική ανάρτηση στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί, η δήλωση έγραφε: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Το γεγονός αυτό ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της προσθέτει ένα ακόμα πιο αδιανόητο βάθος στη θλίψη μας».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περίοδου απέραντης θλίψης, παρακαλούμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, καθώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση», ανέφερε η δήλωση που διεγράφη. «Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα νιώσουν όλοι όσοι την γνώριζαν και την αγαπούσαν».

Η Lil Tay απέκτησε για πρώτη φορά μεγάλη φήμη ως 9χρονη influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέβαζε βίντεο με τον εαυτό της να καυχιέται ότι είναι πλούσια και ότι έχει ακριβά αυτοκίνητα. Ξεκίνησε μια μάχη για την κηδεμονία μεταξύ των γονιών της πριν από πέντε χρόνια, ενώ στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν ύποπτοι ισχυρισμοί σχετικά με την οικογενειακή της κατάσταση και την ασφάλειά της.