Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των στοιχείων του τεμαχισμένου πτώματος που εντοπίστηκε στα Χανιά και ακολούθως στην πλήρη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος βρίσκονται πλέον οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει, το θύμα του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι ένας νεαρός Πακιστανός που διέμενε στο Ρέθυμνο. Ήδη άλλωστε είχε διαπιστωθεί πως το κρανίο ανήκε σε άνδρα ασιατικής καταγωγής.

Από τη στιγμή του εντοπισμού διαφόρων μελών σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, με την κύρια ευθύνη της προανάκρισης, και έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Ρεθύμνου έπεσαν πάνω στην υπόθεση καταφέρνοντας να συλλέξουν τις απαντήσεις που έψαχναν.

Όπως έγινε γνωστό, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και οι διάφορες μαρτυρίες οδήγησαν στο σπίτι του εν λόγω Πακιστανού. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στον χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και έναν ματωμένο μπαλτά, που εκτιμάται πως υπήρξε το εργαλείο του διαμελισμού.

Τα δείγματα που συλλέχθηκαν εστάλησαν άμεσα στην Αθήνα, για έλεγχο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ που θα λύσουν οριστικά το φονικό που συγκλόνισε την Κρήτη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δράστη, οι υποψίες πέφτουν πλέον σε συγκάτοικο του θύματος, πακιστανικής καταγωγής επίσης, ο οποίος αναζητείται διότι έχει εξαφανιστεί.