Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

«Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει!» ανέφερε μετά την συνάντηση ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του.

Τα χαρακτηριστικά Χαρδαλιά και το ψηφοδέλτιο Πατούλη

Είναι σαφές ότι στον υφυπουργό Άμυνας το κυβερνών κόμμα αντικρίζει τον υποψήφιο που θα συσπειρώσει γύρω του όλες τις δυνάμεις και θ’ ανακτήσει το έδαφος που χάθηκε επικοινωνιακά με τη στάση του Γιώργου Πατούλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκεντρώνει μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά για να οδηγήσει το άρμα με ταχύτητα και ασφάλεια. Έχει δουλέψει την αυτοδιοίκηση, γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα και όσα μπορούν να προκύψουν, έχει βγει μπροστά κι έχει διαχειριστεί έκτακτες καταστάσεις, είναι αναγνωρίσιμος και συμπαθής στο εκλογικό σώμα, διαθέτοντας παράλληλα εσωτερικά ερείσματα.

Το τι θα γίνει με τους υποψηφίους που είχε ήδη ανακοινώσει στον συνδυασμό του ο Γιώργος Πατούλης θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Νίκου Χαρδαλιά σε συνεννόηση με τους επιτελείς του πρωθυπουργικού γραφείου. Ούτε θα αποδομηθεί όλη η έως τώρα προσπάθεια των ανθρώπων που θα στήριζαν τον Γιώργο Πατούλη ούτε όμως θα υπάρξει τυφλή μεταφορά ονομάτων από το νέο ψηφοδέλτιο στο άλλο.