Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος 534 ευρώ, για τρεις μήνες, σε εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις φωτιές στη Ρόδο, με τροπολογία που κατατέθηκε το Σάββατο 22/7 σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.

«Έχουμε καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών όπου οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν μπορούν να μπαίνουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως 3 μήνες. Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν έως 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος» είπε στο Action 24.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη Ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό» πρόσθεσε.