Εν μέσω καύσωνα ο πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά του στο Impact Hub στου Ψυρρή. Στο πάνελ της παρουσίασης, δίπλα του θα είναι ο Ανδρέας Ξανθός, Χάρης Μαμουλάκης και δυο γυναίκες.

Όπως μεταδίδουν οι συνεργάτες του ο κ. Τσακαλώτος διεκδικεί να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εξουσίας δίνοντας του ταυτότητα και συγκεκριμένο πολιτικό και αναπτυξιακό όραμα. Το μεγάλο του όπλο στην κούρσα της διαδοχής, όπως επισημαίνεται είναι η αξιοπιστία του και ο ρεαλισμός του. Αποφεύγει τις υπερβολές και δεν λαϊκίζει.

Στηρίζουν Αχτσιόγλου

Χθες, η Λούκα Κατσέλη και η Μαριλένα Κοππά εξέφρασαν τη στήριξη τους στην Έφη Αχτσιόγλου. Η κυρία Κατσέλη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως η Έφη Αχτσιόγλου «έχει κολλήσει ένσημα», αλλά και πως διαθέτει «στέρεη επιστημονική συγκρότηση».

Σημειωτέον ότι η κ. Κατσέλη βρέθηκε πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς συμμετείχε στην διαμόρφωση της πρότασης του κόμματος για το ιδιωτικό χρέος και τα «κόκκινα δάνεια».

Τι θα κάνουν Παππάς-Πολάκης

Ο Νίκος Παππάς, όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής ενώ άγνωστο παραμένει το τι σκοπεύει να πράξει ο Παύλος Πολάκης.