Η εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά, που εκλέχθηκε με την Πλεύση Ελευθερίας, στην χθεσινή ορκωμοσία των 300 προκάλεσε σχόλια.

Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει με ένα βίντεο στο Facebook και να τονίσει πόσο ένα ντεκολτέ ή τα ξυρισμένα μαλλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα από ένα άτομο. Επισήμανε δε ότι ο κόσμος που είναι στη Βουλή θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να υποκρίνεται.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» έγραψε στην ανάρτησή της

Στο βίντεο περιγράφει: «Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ. Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους».