Τρεις ώρες κράτησε χθες Τρίτη (27/6) η απολογία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο άνδρας αρνήθηκε τα πάντα, παρά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος του και αποδεικνύουν την ενοχή του. O προσωρινά κρατούμενος θα οδηγηθεί σήμερα σε κατάστημα κράτησης εκτός της Κω.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν την σκότωσα εγώ», δήλωσε ο 32χρονος.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του «Κως TV», Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, ο 32χρονος είναι ανέκφραστος, κάθε φορά που περνάει την πόρτα της ανακρίτριας δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που κινείται, ενώ είναι ιδιαίτερα εμφανής η σκληρότητα στο πρόσωπό του.

Η αποκάλυψη στην αδερφή του

Τα στοιχεία που βοήθησαν τις Αρχές της Κω να «δέσουν» τις κατηγορίες σε βάρος του είναι τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που τον δείχνουν το μοιραίο βράδυ να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του στο Μαρμάρι μαζί με την άτυχη κοπέλα, το εισιτήριο που είχε βγάλει μετά τη δολοφονία της για το Μπέργκαμο της Ιταλίας, αλλά και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων θύματος και δράστη. Νέο βίντεο μάλιστα, που πρόβαλε το Mega, δείχνει τον 32χρονο πάνω στο μηχανάκι με την άτυχη 27χρονη.

Λίγο μετά τη δολοφονία της 27χρονης στις Αλυκές, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που κατέγραφε τις κινήσεις του, ενώ στην αναζήτηση έψαχνε τρόπους για να εξαφανίσει τα ίχνη του πτώματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος μίλησε με την αδερφή του μέσω μηνυμάτων, με τον ίδιο να της ομολογεί ότι έκανε κάτι φριχτό κι εκείνη να τον συμβουλεύει να πάει στην Αστυνομία.