Συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο η ακριβής τοποθεσία όπου βρίσκεται ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, μετά την ανταρσία των ανδρών του απέναντι στον επίσημο ρωσικό στρατό.

Αφότου έγινε γνωστό ότι αποχώρησε για τη Λευκορωσία μετά τη συμφωνία με τον ηγέτη της χώρας, Αλεξάντρ Λουκασένκο, για παύση της προέλασης προς τη Μόσχα, δεν είναι γνωστό ακόμη εάν έχει φτάσει στο Μινσκ.

Σύμφωνα με το BBC, οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα του Πριγκόζιν είναι ασυνήθιστα «ήσυχοι», ενώ και το Telegram της οργάνωσης Wagner φαίνεται να έχει σωπάσει.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου βίντεο έδειξαν τη στιγμή που ο αρχηγός της Wagner μπήκε σε αυτοκίνητο για να φύγει από την πόλη του Ροστόφ προς το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη Λευκορωσία.

Πριν από λίγες ώρες, ακόμη, ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις βρήκαν στο γραφείο του αρχηγού της Wagner σακούλες με μετρητά, έξι όπλα, λευκή σκόνη και δύο διαβατήρια, το ένα με την ονομασία «Βλαντιμίρ Μπομπρόφ» και το άλλο με το όνομα Πριγκόζιν, με διαφορετική ωστόσο φωτογραφία, όχι του ιδίου αλλά ενός αγνώστου.