Η είσοδος του ακροδεξιου κόμματος Σπαρτιάτες στη Βουλή ως πέμπτο κόμμα, με ποσοστό 4,69% (με την ενσωμάτωση στο 94,45%) εξόργισε τη Μάγδα Φύσσα, που έχασε τον γιο της Παύλο Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο debater τόνισε ότι κάποιος δούλεψε γι’ αυτό το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι ο Κασιδιάρης είναι μέσα στους Σπαρτιάτες. «Να τους χαίρεστε» είπε μεταξύ άλλων οργισμένη.

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε. Κάποιοι δούλεψαν γι’ αυτό. Εγώ είμαι εδώ στον δρόμο και παλεύω για τον φασισμό που τον έχω στην πλάτη μου. Συγγνώμη σας παίρνει όλους η μπάλα, δουλέψατε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βουλή. Τώρα αν μια μονάδα δεν τους χαίρεται και οι υπόλοιποι τους χαίρονται. Όλα τα κανάλια έλεγαν ότι είναι κάτι καινούργιο. Φάτε το τώρα το κάτι καινούργιο που είναι ο Κασιδιάρης μέσα» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε κατά του φασισμού δέκα χρόνια τώρα για να έρθει μια μέρα και να ακούσουμε Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Ε, κάποιος δούλεψε για αυτό. Εγώ μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει ότι υπάρχουν οι Σπαρτιάτες σαν κόμμα και ξαφνικά έχουν μπει στη Βουλή. Δεν έχω να πω κάτι. Η κοινωνία τους έβγαλε; Να τους χαίρεται, θα μας έχει  απέναντι του και δε θα κάνουμε πίσω».