Η ατζέντα της ημέρας: Δημοσκοπική «αυτοδυναμία» της ΝΔ – Η πολυτάραχη ζωή του «καβαλιέρε» – Τα κέρδη της ουκρανικής αντεπίθεσης

Τρίτη 13 Ιουνίου σήμερα και η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, βαδίζει προς την επίτευξη αυτοδυναμίας. Η Ιταλία αποχαιρετά τον πρώην πρωθυπουργό της, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

1

Δημοσκοπική «αυτοδυναμία» της ΝΔ

  • Η δημοσκόπηση: Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO καταγράφει ποσοστό αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία συγκεντρώνει 39,9% στην πρόθεση ψήφου.
  • Η διαφορά: Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφεται ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς διαμορφώνεται στο 21,7%.
  • Τα ποσοστά των κομμάτων: Η ΝΔ καταγράφηκε στο 39,9% με αναγωγή επί των εγκύρων και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 18,2%. Το ΠΑΣΟΚ καταγράφηκε στο 10,8% και το ΚΚΕ στο 6,1%. Με 4,4% εμφανίζεται η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου , με 3,4% η Νίκη, με 3,3% η Ελληνική Λύση, ενώ το ΜεΡΑ25 συγκέντρωσε το 1,7% των προτιμήσεων .
2

Η πολυτάραχη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Εξι παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από στρεπτόκοκκο το 2023

4

Τα πρώτα εδαφικά κέρδη από την αντεπίθεση των Ουκρανών

5

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ

  • Τέλος Πανελλαδικών για τα ΓΕΛ: Με Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) έπεσε η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ. 
  • Τα ειδικά μαθήματα: Τη σκυτάλη των Πανελλαδικών θα έχουν από τις 17 έως και τις 29 Ιουνίου οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων.
  • Τα αποτελέσματα: Oι βαθμολογίες των μαθημάτων (πλην των ειδικών μαθημάτων), αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr