Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σήμερα το πρωί (10:30), στο Ζάππειο, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αναμένεται να παρουσιάσει και να αναλύσει στη διάρκειας μιας ώρας συνέντευξης Τύπου, τους πυλώνες που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, θα εστιάζει στις κοινωνικές παροχές και στο σχέδιο διακυβέρνησης υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει αναφορικά με το δίλλημα της δεύτερης κάλπης πως είναι: «Παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το μόνο κόμμα με εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Με δεδομένη την ενισχυμένη αναλογική, κάθε άλλη κατεύθυνση λειτουργεί αντικειμενικά προς όφελος της ΝΔ που επωφελείται από το κατακερματισμό του προοδευτικού κόσμου.

Σε αυτό το δίλημμα οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν».

Δείτε live την παρουσίαση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί αμέσως μετά την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος  στην Λάρισα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα:

  • 14:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).
  • 18:00: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).
  • 18:15: Συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).
  • 19:00: Περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).
  • 20:30: Επίσκεψη στον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).