Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν «Black Mirror», που επιστρέφει στις 15 Ιουνίου.

Το τρέιλερ δίνει στους ανά τον κόσμο θαυμαστές μια μικρή γεύση από μερικά από τα επεισόδια της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός επεισοδίου με τίτλο «Joan Is Awful», στο οποίο μια γυναίκα ανακαλύπτει ότι μια παγκόσμια πλατφόρμα streaming – μια παρωδία του Netflix που ονομάζεται Streamberry – έχει κυκλοφορήσει ένα δράμα υψηλών προδιαγραφών βασισμένο στη ζωή της, στο οποίο την υποδύεται η Salma Hayek.

Η νέα σεζόν περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό πλήθος guest stars, όπως οι Aaron Paul, Ben BarnesDaniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Salma Hayek, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

View this post on Instagram

A post shared by Blex (@blex_media)

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Charlie Brooker, η έκτη σεζόν πρόκειται να είναι η πιο απρόβλεπτη μέχρι στιγμής. Ο ίδιος δήλωσε στον ιστότοπο Netflix Tudum: «Πάντα ένιωθα ότι το «Black Mirror» πρέπει να περιλαμβάνει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές η μία από την άλλη και να εκπλήσσει συνεχώς τους ανθρώπους (και τον εαυτό μου), αλλιώς ποιο το νόημα; Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να επαναπροσδιορίζει συνεχώς τον εαυτό της».

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2011 στο Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιλέχθηκε από το Netflix πριν από την τρίτη σεζόν της το 2016. Η πέμπτη σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, μετά την πρεμιέρα της διαδραστικής ταινίας «Bandersnatch» του 2018. Πριν από τη σύντομη διακοπή της, η σειρά συγκέντρωσε 14 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και κέρδισε οκτώ από αυτά, μεταξύ των οποίων για την κατηγορία Εξαιρετικής Τηλεοπτικής Ταινίας για το «San Junipero», το «USS Callister» και το «Bandersnatch» το 2017, το 2018 και το 2019, αντίστοιχα.