Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παραμένει νοσηλευόμενος ο 8χρονος από τη Χαλκιδική που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί. Η διαδικασία αποσωλήνωσής του ολοκληρώθηκε επιτυχώς χθες (25/5) και το παιδί μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβληθεί σε επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις.

Χθες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, αφαιρέθηκαν με μικροεπεμβάσεις τα σκάγια που τραυμάτισαν τον ανήλικο στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικού χαρακτήρα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Σύντομα ομάδα παιδοψυχολόγων θα αναλάβει τη ψυχολογική του υποστήριξη του 8χρονου που έμεινε για αρκετή ώρα να περπατάει στα αίματα, ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του.

Το άγριο έγκλημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας (22/5) όταν ο 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 36χρονη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Μετά το φονικό ο δράστης έδωσε τέλος στη ζωή του. Η γυναίκα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ενώ ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπο έφερε ο δράστης κι αυτόχειρας σύζυγος της, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου.