Μαρτυρικό θάνατο υπέστη η 39χρονη που δολοφονήθηκε από τον 36χρονο σύζυγό της στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα, μπροστά στον 8χρονο γιο της, σε πλάτη, ώμο, τράχηλο και μασχάλη, ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε πυροβολώντας μία φορά στο στόμα του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό η 39χρονη φέρεται να έτρεξε για να γλιτώσει από τον δράστη, ο οποίος συνέχιζε να την πυροβολεί. Το θύμα έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπό της, για να καλυφθεί, και λίγο μετά την 4η βολή φέρεται να κατέληξε.

Εκτός κινδύνου ο 8χρονος – Θα υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία

Χθες (23/5) κηδεύτηκε στη Στρατονίκη ο 36χρονος και την ίδια ώρα έγινε η κηδεία της 39χρονης, στον τόπο καταγωγής της, την Ιερισσό.

Ο χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρει βαριά τραύματα στο δεξί του χέρι από τα σκάγια. Τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, με παρέμβαση γιατρών από άλλα νοσοκομεία (πλαστικός χειρούργος και ψυχολόγος). Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής κλινικής το αγόρι θα χρειαστεί πολλά ακόμα χειρουργεία, αν και η γενική κλινική εικόνα του είναι καλή και η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο.