Τα πλέον διττά γενέθλια της ζωής του Γεράσιμου – Ιάσονα  Γεωργιάδη, γιορτάζει σήμερα (23 -05- 2023) το οικογενειακό περιβάλλον του και οι φίλοι του. Ο Γεράσιμος ο οποίος σήμερα γίνεται 21 ετών και παραμένει εδώ και σχεδόν τρεις μήνες σε μονάδα εντατική θεραπείας, είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τρένου που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας  2023, λίγο έξω από τα Τέμπη.

Τα γενέθλιά του, προκαλούν αντιφατικά συναισθήματα. Λύπης καθώς το νεαρός τραυματίστηκε βαρύτατα και βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στην εντατική μονάδα θεραπείας αλλά κυρίως ελπίδας και αισιοδοξίας καθώς καταφέρνει να νικά καθημερινά στη μάχη για τη ζωή παρά τον βαρύ τραυματισμό του. Ευχόμαστε να είναι ο τελικός νικητής σε αυτόν το βαρύ αγώνα.

Η κατάσταση της υγείας του,  παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργείων.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε η θεία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Ακολούθησαν δεκάδες ευχές από φίλους του και μέλη του στενού αλλά και ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός του.