Η ατζέντα της ημέρας: Η Ελλάδα στις κάλπες – Η ώρα του τελικού – Η μάχη του Μπαχμούτ

1

Από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία

  • Ψηφίζει η Ελλάδα: Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα είναι ανοιχτές οι κάλπες προκειμένου οι Έλληνες εκλογείς να ψηφίσουν ένα από τα 36 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές, πολλά εκ των οποίων είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό.
  • Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου; Δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες που συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους εντός του 2023 και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Σχεδόν 400.000 είναι οι νέοι εκλογείς οι οποίοι μπορούν να βρουν το εκλογικό τους τμήμα ΕΔΩ.
  • Ποια έγγραφα είναι απαραίτητα; Οι εκλογείς πρέπει να φέρουν την αστυνομική ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εκδώσει νέα ταυτότητα τα αρμόδια γραφεία θα είναι ανοιχτά.
2

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Κατέλαβε η Wagner το Μπαχμούτ;

4

Στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ

  • Το «χρυσό» γκολ ο Αβονίγι: H Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε στο «Σίτι Γκράουντ» με 1-0 την Άρσεναλ με γκολ του Ταϊβο Αβονίγι και εξασφάλισε τη συμμετοχή της και τη νέα σεζόν στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.
  • «Αξίζαμε την παραμονή»: «Νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League. Η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα και εμείς μείναμε στην κατηγορία. Για εμάς από την αρχή το όνειρό μας ήταν να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει» δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
  • Το πρωτάθλημα η Σίτι: Η νίκη της Φόρεστ προκειμένου η Μάντσεστερ Σίτι να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο καθώς η Άρσεναλ έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω.
5

Για το 4ο ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός

  • Ο μεγάλος τελικός: Tην Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 στον τελικό της Euroleague, o Ολυμπιακός που θέλει να κατακτήσει το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.
  • Στις κερκίδες ο Φλορεντίνο Πέρεθ: Στη Ζαλγκίριο Αρένα για να παρακολουθήσει τον τελικό θα βρίσκεται και ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Κάουνας, από τη Μαδρίτη, για να υποστηρίξει την ομάδα του.
  • Παροξυσμός για ένα εισιτήριο: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα παίρνουν ενέργεια από τις ιαχές περίπου 8 χιλιάδων φιλάθλων, στα 40 λεπτά που θα διεκδικούν το τρόπαιο απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr