Να ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού της και να πουν οι κατηγορούμενοι πού τον έχουν πετάξει, ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012, σε ηλικία 26 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι ένας 53χρονος και ένας 54χρονος συνελήφθησαν για την δολοφονία του Μάριου, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγής κατά συναυτουργία και πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο Σάββατο 13 Μαΐου.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με κρατάει όρθια και παρακαλώ του κυρίους να τους βοηθήσει ο θεός να μιλήσουν και να πουν πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου για να του αποδώσω την τιμή που του αξίζει. Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη που έφτασαν στην αρχή του τέλους. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Να σταματήσει αυτό το δράμα και να ηρεμήσει η ψυχούλα του εκεί που είναι. Έτσι πιστεύω (ότι είναι η αρχή του τέλους)» είπε η μητέρα του βουρκωμένη σε συνέντευξη στο Action24.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να αγωνίζεται αδιάκοπα για να πάρει απαντήσεις και να μάθει πού βρίσκεται το παιδί της είπε: «Ο Θεός με βοηθάει, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό και του τα έχω αναθέσει όλα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέχρι τέλους και θα βοηθήσει τους κυρίους οι οποίοι τότε που γίνονταν τα δικαστήρια μου έλεγαν συλλυπητήρια, τους τα αποδίδω και εγώ τώρα. Ας τους φωτίσει ο Θεός να μας πει που τον έχουν πετάξει, τίποτε άλλο δε θέλουμε».

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται και άλλα πρόσωπα για τα οποία ερευνάται ο ρόλος τους στο έγκλημα.