Νέα προθεσμία για αύριο Σάββατο έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου,  η οποία παραμένει ανοιχτή από το 2012.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.

Δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους οι δύο άνδρες, ένας 53χρονος και ένας 54χρονος, κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία θα εξεταστεί από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών και λόγω αυτού έλαβαν την προθεσμία.

Αρνούνται τις κατηγορίες – Στο στόχαστρο κι άλλα πρόσωπα 

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» των αρχών βρίσκονται και άλλα πρόσωπα για τα οποία ερευνάται ο ρόλος τους στο έγκλημα.

«Αναμένω και πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες (συλλήψεις) γιατί σίγουρα εμπλέκονται περισσότερα άτομα. Δεν είναι μόνο τα δύο αυτά άτομα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσσόπουλος, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ο ίδιος γνωρίζει για την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων.

Mιλώντας στην τελευταία εξέλιξη των ερευνών απάντησε ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο νέων υπόπτων καθώς βρέθηκαν νέα στοιχεία. «Ο κύριος όγκος των στοιχείων ήταν από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα στοιχεία που υπήρχαν στην πρώτη δικογραφία και αυτά είναι που οδήγησαν το Εφετείο στη διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα» είπε.