Η ατζέντα της ημέρας: Το debate των αρχηγών – Οι νέες δημοσκοπήσεις – Η «θρυλική» πρόκριση

1

Απόψε το βράδυ το debate των πολιτικών αρχηγών

  • Τι ώρα ξεκινάει; Στις 21.00, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, θα διεξαχθεί το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. 
  • Τι θα συζητηθεί; Οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί είναι έξι: 1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, 2. Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα, 3. Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια, 4. Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος, 5. Περιβάλλον και Ενέργεια και 6. Νέα Γενιά.
  • Ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν; Την τηλεμαχία θα συντονίσει ο Γιώργος Κουβαράς και ερωτήσεις θα θέσουν οι εξής δημοσιογράφοι από έξι τηλεοπτικούς σταθμούς: Γιώργος Παπαδάκης, Παναγιώτης Στάθης, Ράνια Τζίμα, Μάρα Ζαχαρέα, Αντώνης Σρόιτερ και Σία Κοσιώνη.
2

Μήνυμα ενότητας στη ΝΔ και νέες δημοσκοπήσεις

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

4

Eνοχος για σεξουαλική κακοποίηση ο Ντόναλντ Τραμπ

  • Τι αποφάσισε το δικαστήριο; Ο Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος από σώμα ενόρκων ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μανχάταν ότι κακοποίησε σεξουαλικά την αρθρογράφο Ε.Τζιν Κάρολ πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.
  • Ποια είναι η ποινή του; Οι εννέα ένορκοι (έξι άνδρες και τρεις γυναίκες) διαβουλεύτηκαν λιγότερο από τρεις ώρες και δικαίωσαν τελικά την Κάρολ, επιδικάζοντας στην ενάγουσα αποζημίωση πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Τι ισχυρίζεται ο Τραμπ; Για «επαίσχυντη ετυμηγορία» έκανε λόγο ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, στην πρώτη του αντίδραση μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Truth Social, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό ότι δεν έχει ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα.
5

«Θρυλική» πρόκριση στο Final Four του Κάουνας

  • Ανώτερος για 40 λεπτά: Σε πάρτι πρόκρισης μετέτρεψε το Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε, στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, επικράτησαν άνετα με 84-72 της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη και μετά το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ της Εuroleague έκλεισαν θέση στο Final Four του Κάουνας (19-21/5).
  • Το «μυθικό» σερί: Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης, μετά την παρουσία της στο Βελιγράδι πέρυσι, δωδέκατη στο σύνολο και όγδοη τα τελευταία 15 χρόνια (από το 2009 στο Βερολίνο). Αυτή μάλιστα είναι η 4η φορά που προκρίνεται σε διαδοχικά Final Four (1994 και 1995, 2009 και 2010, 2012 και 2013, 2022 και 2023).
  • Ο στόχος και οι πιθανοί αντίπαλοι: Στη Λιθουανία, ο Ολυμπιακός έχει στόχο να ανέβει για 4η φορά στην κορυφή της Ευρώπης (1997 Ρώμη, 2012 Κωνσταντινούπολη, 2013 Λονδίνο). Πρώτα, όμως θα περιμένει να μάθει απόψε ποια εκ των δύο θα είναι η αντίπαλος του στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου: Η Μονακό ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ;
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr