Μετά από την πρώτη πετυχημένη σεζόν που καθήλωσε τους τηλεθεατές του MEGA, αλλά και το ταξίδι της αγαπημένης σειράς στο Netflix, οι συντελεστές του «Maestro» βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Εκεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον Λογγό, ένα από τα τρία λιμάνια των Παξών, και παρακολούθησε το γύρισμα της σκηνής.

«Κάθε μέρα πάμε σε διαφορετική τοποθεσία του νησιού», είπε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς.

Μία από τις παρουσίες που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η τηλεοπτική Κλέλια, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Η Κλέλια στον δεύτερο κύκλο βρίσκεται σε μία άλλη συναισθηματική θέση. Έχει βιώσει τον έρωτα και την απόρριψη και είναι πιο ώριμη», είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου χαρακτήρισε παράδεισο τους Παξούς: «Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ. Χθες μαγείρεψα σουφλέ σοκολάτας και φάγαμε όλοι μαζί», είπε.

Η τηλεοπτική Σοφία, την οποία υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, αποκάλυψε πως στη δεύτερη σεζόν η δυναμική της σχέσης της με τον σύζυγό της, Φάνη, αλλάζει και ο χαρακτήρας της θα πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

«Ο Φάνης προσπαθεί να δει τη ζωή του με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι δήμαρχος πια πολιτογραφημένος και σχεδιάζει το μέλλον του τόπου», είπε ο Φάνης Μουρατίδης για τον ρόλο του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιλέγει πάντα να κάνει σκηνές στο καφενείο του Μπουρνάου, το οποίο κλείνει φέτος 70 χρόνια.

«Ένιωσα χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού», δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την αγάπη που έδειξαν στη σειρά.