Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Γιώργος Μπαλάσκας, μιλώντας σήμερα (2/5) το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, υποστήριξε ότι υπάρχει εμπλοκή επίορκου αστυνομικού. «Η πληροφορία πήγε καρφωτή από βρώμικο αστυνομικό […] Εκτελεστικός βραχίονας είναι τα δύο αδέρφια» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα η δικηγόρος της οικογένειας Ρόη Παυλέα, μιλώντας στο «Mega καλημέρα» επισήμανε ότι αναμένονται άλλες τρεις συλλήψεις στην υπόθεση δολοφονίας. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, θα έχουμε άλλες τρεις συλλήψεις, αλλά η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί, γιατί όπως καταλαβαίνετε οι συλληφθέντες δεν είναι προς το παρόν ο ηθικός αυτουργός. Το καλό είναι ότι η Αστυνομία έχει αρχίσει να ερευνά την υπόθεση και έχει αποφασίσει να φτάσει μέχρι τον ηθικό αυτουργό ή τους ηθικούς αυτουργούς. Είμαι απόλυτα αισιόδοξη ότι θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, καθώς όλα δένουν πλέον» είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο 3/5 θα βρεθούν ενώπιον ανακριτή τα δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι δεν σχετίζονται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Οι απαντήσεις που θα δώσουν οι δύο συλληφθέντες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μπορεί να είναι το κλειδί για νέες ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση, καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν δεδομένα που θα οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις. Όπως όλα δείχνουν οι συλληφθέντες φαίνεται πως εμπλέκονται και σε δολοφονίες άλλων ατόμων και από την Αστυνομία θεωρούν πως ο νεότερος από τα αδέλφια ήταν πάνω στη μηχανή και ο άλλος στο βαν. Θεωρείται βέβαιο πως θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, δηλαδή για τον 40χρονο από τα δύο αδέρφια.