«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την επίθεση που δέχθηκε, ο υπουργός μετέβη στο Λαϊκό Νοσοκομείο καθώς υπέστη τραυματισμό στο μάτι.

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.»