Η ατζέντα της ημέρας: Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων – Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη δολοφονία Καραϊβάζ – «Κόπηκε» το κόμμα Λατινοπούλου

1

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • Ποιοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας;  Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Χρήστος Στυλιανίδης,  η Ιωάννα Λυτρίδη, ο Γιώργος Σταμάτης βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους εδώ.
  • Ποια είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας; Η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
  • Τιμητική θέση: Στην τελευταία, τιμητική θέση, βρίσκεται το όνομα του Αντώνη Σγαρδέλη, ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του πατέρα του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
2

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Δύο συλλήψεις υπόπτων για τη δολοφονία Καραϊβάζ

  • Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ; «Συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ»
  • Ποιοι είναι οι συλληφθέντες; Οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι είναι αδέρφια μεταξύ τους, φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα στη δολοφονία ενός πυγμάχου στο Γαλάτσι το 2021.
  • Το χρονικό της δολοφονίας: Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δεχόμενος περισσότερες από 10 σφαίρες, στις 9 Απριλίου του 2021

     

4

Χτυπήθηκε τουρκικό C-130 που θα απομάκρυνε πολίτες από το Σουδάν

5

«Κόπηκε» και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τον Άρειο Πάγο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr