Δικαιωμένη νιώθει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ, μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε: «Το πίστευα. Αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από τη δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον διευθυντή του Ανθρωποκτονιών, ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση. Με ενημέρωσε ότι έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις. Η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νιώθω δικαιωμένη, είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Για να προβούν στις συλλήψεις αυτές, έχουν όλο το πλαίσιο της δολοφονίας του Γιώργου».

Και κατέληξε: «Ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς, που με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει».

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 48 ετών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου στις 9 Απριλίου 2021. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021».