Η ατζέντα της ημέρας: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των Ελλήνων από το Σουδάν – Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου – Υπό εξέταση του Κανελλόπουλου

1

Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Μπογδάνου - Υπό εξέταση του Κανελλόπουλου

2

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ακύρωσε τις εμφανίσεις του ο Ερντογάν

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Άκαρπη η διακομματική για το debate

  • Τι συνέβη στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για το debate;Η συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε χθες υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία ανάμεσα στα κόμματα.
  • Ποιες είναι οι διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων; Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε δύο debate ενώ τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν σε ένα.
  • Ποια είναι τα επόμενα βήματα της επιτροπής;  Η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά το Σάββατο, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με το ζήτημα του ενός ή δύο debate. 
4

Ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ο ένας εκ των κατηγορουμένων

  • Τι κατέθεσε στην απολογία του ο κατηγορούμενος; «Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι το θανάσιμο τραύμα έγινε από εμένα» ανέφερε ο 21χρονος κατηγορούμενος.
  • Τι ανέφερε η εισαγγελέας; «Εγώ, κύριε κατηγορούμενε, δεν μπορώ να σας πιστέψω γιατί όσα λέτε αναιρούν όλα αυτά που έχω μπροστά μου», είπε η εισαγγελέας, δείχνοντας τη δικογραφία, μετά τις περιγραφές του 21χρονου.
  • Ποιες απολογίες ακολουθούν; Υπενθυμίζεται ότι αυτός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά από τους δώδεκα κατηγορουμένους που απολογήθηκε. Θα ακολουθήσουν οι επόμενες δέκα απολογίες.
5

Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από το Σουδάν της ΠΑ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr