Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με τις απολογίες των κατηγορουμένων (ηλικίας 21-26 ετών), η δίκη για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού, και αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα αλλάξουν όσα αρχικά είχαν υποστηρίξει. Κανένας από τους 12 δεν έχουν παραδεχθεί μέχρι σήμερα ότι χτύπησε τον Άλκη, παρά το γεγονός ότι όλοι τους είχαν ομολογήσει (στις αρχικές τους δηλώσεις κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, πριν από τρεις μήνες) ότι ήταν παρόντες στο αιματηρό επεισόδιο.

Αυτή τη στιγμή απολογείται ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί κλειδιά από κεντρικό σύνδεσμο οπαδών, όπου λίγα 24ωρα μετά το φονικό έγινε αστυνομική έφοδος και βρέθηκε πλήθος πολεμοφοδίων. Από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι 12 κατηγορούμενοι, για να κινηθούν με τρία οχήματα προς τη Χαριλάου εκδηλώνοντας την άγρια επίθεση.

«Μέρες σκέφτομαι να πω τα γεγονότα όπως είναι χωρίς να στενοχωρήσω κανέναν. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για τη συμμετοχή σε αυτή την τραγική ιστορία που κόστισε τη ζωή στον Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να τα έκανα όλα αλλιώς, να μην βρεθώ σε ομάδες και συνδέσμους, αλλά είναι αργά», είπε ο 24χονος κατηγορούμενος στην αρχή της απολογίας του σύμφωνα με το grtimes.gr.