Την καταγγελία σε βάρους του συναδέλφου της ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία αφού ανέφερε αρχικά ότι γνωρίζει την καταγγέλλουσα

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ αφού ανέφερε αρχικά ότι γνωρίζει την καταγγέλλουσα, σε χθεσινές της δηλώσεις στον realfm 97,8, σχολίασε ότι είναι θλιβερό να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Επιπλέον η ευρωβουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε ότι η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία «είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει», προσθέτοντας πως η καταγγέλλουσα δεν συζητούσε για το περιστατικό.

«Δεν μιλούσε. Δεν το συζητούσε. Δεν είχε μόνο σοκ μέσα της, είχε και ντροπή. Μία γυναίκα, η οποία υφίσταται κάτι τέτοιο, ντρέπεται. Κάθε γυναίκα που έχει φιλότιμο και συνείδηση, νιώθει ντροπή, προσβολή στο σώμα της και την ψυχή της, νιώθει αισθήματα τα οποία είναι απολύτως αρνητικά» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.