Για τις στιγμές της επανένωσης της Εύας Καϊλή με την κόρη της, μίλησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στο ANT1, μετέφερε τους φόβους που έχει πλέον η κόρη της αναφορικά με την μητέρα της, μετά την πολύμηνη κράτησή της. «Η μικρή την πιάνει από το λαιμό και της λέει «μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;» – επειδή της είχαν πει ότι ήταν ταξίδι, όταν ήταν προφυλακισμένη – και αφού η κ. Καϊλή της λέει ότι «αύριο θα είμαστε πάλι μαζί», μόνο τότε κοιμάται».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της μίλησε και για τις συνθήκες της επιτήρησής της λέγοντας πως μπορεί να δέχεται στο σπίτι της επισκέψεις από τον οποιονδήποτε εκείνη θελήσει και μάλιστα αυτές έχουν ξεκινήσει, όπως και η επικοινωνία της μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου με τους φίλους της.

Μιλάνε μόνο για το παιδί

Ακόμα, αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει Καϊλή με τον σύζυγό της, με τις όποιες επικοινωνίες να περιορίζονται πλέον στα ζητήματα που αφορούν το παιδί τους. Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως το ζευγάρι θα μπορούσε να μένει μαζί, όμως ήταν επιλογή της Καϊλή να μείνει σε διαφορετικό σπίτι από τον Τζιόρτζι, ενώ σημείωσε ότι «μιλάει με τον σύντροφο της στο τηλέφωνο, όμως μόνο για ότι αφορά στο παιδί»