Στην πρώτη του έμμεση τοποθέτηση αναφορικά με την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη προχώρησε ο Πρωθυπουργός από την Κέρκυρα.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

Τρεις νέες καταγγελίες σε βάρος του

Την ίδια ώρα, τρεις νέες καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας που έκανε το 2020 η Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ο λόγος για δυο γυναίκες και έναν άντρα, εργαζόμενοι στο γραφείο του. Συγκεκριμένα, ασκούμενη υπάλληλος έκανε καταγγελία στο ειδικό γραφείο παρενόχλησης στις Βρυξέλλες για κακοποιητική συμπεριφορά. Λίγο αργότερα, έκανε αναφορά και ένας μόνιμος υπάλληλος στο γραφείο του 49χρονου ευρωβουλευτή, με ανάλογο περιεχόμενο. «Εγώ είδα ότι οι δύο αυτοί υπάλληλοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και προσπάθησα να τους απομακρύνω και εκείνοι για λόγους αντεκδίκησης προχώρησαν σε αυτές τις καταγγελίες που δεν ίσχυαν», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η τρίτη περίπτωση που αποκάλυψε το Mega αφορά γυναίκα υπάλληλο στο γραφείο του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Υποστήριξε ότι βγήκε με τον Αλέξη Γεωργούλη για ποτό και εκείνος της επιτέθηκε και την χτύπησε. Μέχρι σήμερα βρίσκεται σε στάση αναμονής χωρίς να έχει κάνει καταγγελία.