Η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλλεται από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, για βιασμό και κακοποίηση, μιλώντας στον Alpha τόνισε πως «Εγώ το παιδί μου το ξέρω. Ό,τι είναι θα φανεί μετά τις εκλογές».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του ευρωβουλευτή, που βρίσκεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ανέφερε πως: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω. Εγώ το παιδί μου το ξέρω. Από ‘κει και πέρα ό, τι γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές. Ό, τι είναι και δεν είναι θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά».

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του από τη Λάρισα, τον τόπο καταγωγής του Αλέξη Γεωργούλη, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, δεν πιστεύουν τις καταγγελίες, ενώ αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «είχαν αρκετά στενή σχέση με την καταγγέλλουσα».

Σε ό,τι αφορά τώρα στις τρεις νέες καταγγελίες που φέρονται να έχουν γίνει κατά του Αλέξη Γεωργούλη από εργαζόμενους στο γραφείο του στις Βρυξέλλες, δεν έχουν καταγραφεί επίσημα στις βελγικές Αρχές. Αυτό μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ από την βελγική πρωτεύουσα, η οποία είπε χαρακτηριστικά «πως υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να τον έχουν καταγγείλει και άλλα πρόσωπα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καταγγελίες επισήμως τουλάχιστον στο Βέλγιο και με βάση όλα αυτά που γνωρίζουμε, υφίστανται οι φήμες προς το παρόν».

Οπως μετέδωσε ο ANT1 οι τρεις φερόμενοι ως καταγγέλλοντες εργάζονταν στο γραφείο του Ευρωβουλευτή. Νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έκανε καταγγελία για mobbing. Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία. Καταγγελία φέρεται να έκανε κι ένας άνδρας, μόνιμος υπάλληλος στο γραφείο του Γεωργούλη. Εκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, δεν βρέθηκαν στοιχεία και αυτή η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Τέλος, φημολογείται ότι μία ασκούμενη στο γραφείο του, προχώρησε σε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό, όμως δεν έκανε επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με την εκπομπή πάντως, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της.