Για τρίτη συνεχή ημέρα πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου, στάση εργασίας οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Η σημερινή στάση εργασίας είναι στην ίδια χρονική ζώνη, όπως και εχθές, δηλαδή από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 πμ και από 9 μμ έως την λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν τη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες και ζητούν ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

Ειδικότερα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Κανονικά θα κινούνται και κατά τις ώρες της πραγματοποίησης της στάσης εργασίας τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.