Το δικό του μήνυμα στη Χαριλάου Τρικούπη έστειλε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας, επί της ουσίας, στη διαρροή αποδοκιμασίας, η οποία χαρακτηρίστηκε «κίτρινη κάρτα».

Ο πρώην υπουργός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν, εν μέσω πολέμου της Χαριλάου Τρικούπη με την κυβέρνηση, δήλωσε ότι όταν ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο για τη θέση του Πρωθυπουργού, οφείλει να πει και ποιος θα είναι.

«Μίλησα καθαρά, αλλά δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω σύγκρουση. Έβαλα τελεία, προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.  «Σχολίασα με επάρκεια και ακρίβεια, δεν θα το συνεχίσω» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Σε ότι αφορά τα σενάρια περί διαγραφής του, ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να «φας» εύκολα» και χαρακτήρισε τη συζήτηση για τη διαγραφή του «υποτιμητική» για αυτόν που την κάνει. «Δεν είμαι σε διαφορετική γραμμή για να διαγραφώ».

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «δίνω μάχη απόλυτης κριτικής στην κυβέρνηση και τα πάω πολύ καλά» ενώ για το ΠαΣοΚ επεσήμανε «δίνουμε την μάχη του πρώτου γύρου, της πρώτης Κυριακής».

Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν:
«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».