Στις φυλακές οδηγούνται οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη.

Και οι τρεις τους αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 30χρονος, φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για την υπόθεση κατηγορείται και ένας τέταρτος άνδρας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

Στο «Παίδων» η 14χρονη

Η 14χρονη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου εκεί πρόκειται να πάει για να τη συναντήσει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η μητέρα της.

Ήδη, έχει ζητηθεί το παιδί και η αδελφή της να φύγουν από τη δομή της Νέας Σμύρνης και να μεταφερθούν σε άλλη δομή η οποία θα είναι κλειστή και ελεγχόμενη.

Τουλάχιστον 50 φορές έφυγε από τη δομή η 14χρονη

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά τη δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.