Υποβασταζόμενος από συνάδελφό του μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Ιατρείο της Βουλής πριν λίγη ώρα, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε όταν άγνωστοι έσπασαν το συνοδευτικό αυτοκίνητο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ακαδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι επικράτησε ένταση στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας για το δυστύχημα των Τεμπών.

Από τα θραύσματα των τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου της ασφάλειας της πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζημιές υπέστη και το κύριο αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει η κυρία Γεροβασίλη και το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο ίδιο σημείο.

Και τα δυο οχήματα δεν έφεραν κάποια διακριτικά και βρίσκονταν σταθμευμένα αναμένοντας να παραλάβουν την βουλευτή η οποία συμμετείχε νωρίτερα στην διαδήλωση.

Ωστόσο όταν ξέσπασαν τα επεισόδια, έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για αστυνομικά αυτοκίνητα και κάποιοι άρχισαν με βαριοπούλες να σπάνε τα τζάμια με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός οδηγού, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του ιατρείου της Βουλής και είναι καλά στην υγεία του.