Με λεωφορεία θα γίνονται «ορισμένες διαδρομές» που πριν από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη γινόταν με τρένο, οι οποίες όμως ακόμα δεν προσδιορίζονται, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Τετάρτη (15/3) θα διενεργούνται δρομολόγια με λεωφορεία για ορισμένα σημεία της διαδρομής που δεν διεξάγονται με το τρένο, μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε ενημέρωσή της η Hellenic Train προσθέτοντας πως αύριο Τρίτη θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικότερα:

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο».

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Δευτέρας ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είχε νέα συνάντηση με τους εργαζόμενους του σιδηροδρόμου ε προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας του, έως ότου να λειτουργήσει το νέο σύστημα τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης ETCS στο τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.