Το θέμα που μπήκε στη συζήτηση των γαλάζιων βουλευτών σε «πηγαδάκι» (το πρώτο που έγινε μετά την τραγωδία) στη Βουλή ήταν ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών.

Αν και ο Πρωθυπουργός ακόμα κρατά κλειστά τα χαρτιά του (δεν λέει σε κανέναν το παραμικρό) οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές εκτιμούσαν στα «πηγαδάκια» ότι οι εκλογές θα πάνε πιο πέρα, θα πάνε στις 21 Μαΐου.

Συμφωνούσαν άραγε όλοι; Όχι, γιατί σ΄ένα «πηγαδάκι» (με διευρυμένη σύνθεση αφού σε αυτό μετείχαν και βουλευτές της… Ελληνικής Λύσης) υπήρξε άλλη εκτίμηση. Σε αυτή τη συνάντηση στο Εντευκτήριο Βουλευτών έγινε στην αρχή ανάμεσα στον Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης

Ο κ. Ρουσόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα, λέγοντας πως η 9η Απριλίου είναι μια καλή εκλογική ημερομηνία για την χώρα. Αλλά θα είναι και μια ευκαιρία ώστε να μπουν στην εκλογική ατζέντα και άλλα θέματα.

Όπως πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης, στην «παρέα» προστέθηκαν για να πουν την άποψή τους ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημήτρης Μαρκόπουλος και άλλοι. Δεν βγήκε κανένα συμπέρασμα, απλώς απόψεις ειπώθηκαν, αφού αυτός που θα αποφασίσει είναι μόνον ο Πρωθυπουργός.