Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω Twitter, προκάλεσε η επίθεση και στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη σε βάρος δικαστών, δημοσιογράφων, του επικεφαλής της ΑΑΔΕ και τραπεζικών με αφορμή την καταδίκη Νίκου Παπά από το Ειδικό Δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Εάν δεν βλέπαμε ότι η ανάρτηση αυτή είναι από τον Παύλο Πολάκη πώς θα ον ξεχωρίζαμε από τον Κασιδιάρη»;

«Παράρτημα» Πολάκη

«Βαθύ κράτος», βλέπει ο Παύλος Πολάκης βάζοντας στο στόχαστρό του, δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε διστάζει μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά».

Η ανάρτηση Πολάκη

Εδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, μιλά για «βαθύ κράτος», συμπληρώνοντας ότι «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!».

Μάλιστα θέτει και παραμέτρους:

«-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή, ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες.
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών.

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)».