Τίτλοι τέλους για την επιτυχημένη σειρά του HBO “Succession”

Ο δημιουργός της σειράς Jesse Armstrong ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο The New Yorker, πως η σειρά θα ολοκληρωθεί με την τέταρτη σεζόν.

Το γεγονός δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς ο Armstrong με τις δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό «έδειχνε» πως το Succession οδεύει προς ολοκλήρωση. Το ίδιο έκανε και ο ηθοποιός Brian Cox που ενσαρκώνει τον Logan Roy στη σειρά, με τον επικεφαλής του HBO, Casey Bloys να έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως το πότε θα ολοκληρωθεί εξαρτάται από τον Armstrong

Εξηγώντας τους λόγους πίσω από την απόφαση να ολοκληρωθεί η σειρά με την 4η σεζόν αλλά και εκείνους που τον οδήγησαν να μιλήσει τώρα γι’ αυτή την απόφαση, λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Armstrong ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πρώτον, θα μπορούσαμε να το είχαμε πει αμέσως μόλις το αποφάσισα, δηλαδή όταν γράφαμε τη 4η σεζόν, κάτι που νομίζω ότι θα ήταν περίεργο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πει στο τέλος της σεζόν. Μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα, δημιουργικά, γιατί τότε το κοινό μπορεί απλώς να απολαύσει τα γεγονότα όπως προβάλλονται, χωρίς να προσπαθεί να καταλάβει ή να αντιληφθεί τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όμως, νιώθω ευθύνη απέναντι στον τηλεθεατή. Νομίζω ότι πρέπει να ξέρει ότι κάτι φτάνει στο τέλος του».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η σειρά θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα. Το τέλος ήταν πάντα παρόν στο μυαλό μου. Από τη δεύτερη σεζόν, προσπαθώ να σκεφτώ: Είναι η επόμενη η τελευταία ή μήπως η μεθεπόμενη», πρόσθεσε.

Τι θα δούμε στη 4η σεζόν

Η σειρά επιστρέφει στις οθόνες με την τέταρτη σεζόν την Κυριακή 26 Μαρτίου. Η σεζόν ξεκινά αφού ο πατριάρχης της οικογένειας Logan Roy (Brian Cox) πρόδωσε τα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένων των Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) και Kendall (Jeremy Strong).

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου Waystar Royco στον οραματιστή Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της πώλησης προκαλεί άγχος και διχάζει την οικογένεια των Roys. Ακολουθεί ένας αγώνας εξουσίας καθώς η οικογένεια σταθμίζει ένα μέλλον όπου το πολιτιστικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σοβαρά.

Το καστ περιλαμβάνει τους: Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, και η Jeannie Berlin.

Το πρόσθετο καστ περιλαμβάνει τους: Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk και Stephen Root.

Οι νεοφερμένοι στην 4η σεζόν είναι: Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe και Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους: Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Caitlin Fitzgerald, Ashley Zukerman, Larry Pine, Mark-Linn Baker και Pip Torrens.

Δείτε το trailer