Βαρέθηκες την δουλειά σου; Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά παίζοντας απλά με το κινητό σου; Ήρθε το «The Influencer Academy» να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν… Θα σου δώσουμε όλα τα εφόδια για την μέγιστη διασημότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του Influencing.
O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής στην κάμερα θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που θα πουλάς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου φεύγουν φάλτσα κοκοράκια την ώρα που θα προσπαθείς να σκοτώσεις το τραγούδι.
Η σχολή απαρτίζεται ήδη από τέσσερα ψώνια. Την Δήμητρα που είναι δημοσιογράφος, και γράφτηκε στην σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή. Τον Μιχαήλ που παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρο του, και ψάχνει με μανία να κάνει φίλους. Τον Όρεστη, που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και δεν ντρέπεται για την καταγωγή του. Η μήπως ντρέπεται; Αν δεν έχεις ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ σε περιμένουμε, αυτή είναι η ευκαιρία σου.
Το «The Influencer Academy» είναι μια σαρκαστική, κοινωνική κωμωδία που δείχνει τις σχέσεις των ανθρώπων, στην σύγχρονη εποχή που ζούμε. Τα λάθη τους, την θέληση για την ζωή, και την εκπλήρωση των ονείρων τους. Κάνουν αυτό που αγαπούν ή ζουν αυτό που τους έμαθε η κοινωνία;
Η ταυτότητα της παράστασης: 
Κείμενο\Σκηνοθεσία: Χρήστος Ράντου.
Κίνηση\Χορογραφίες: Παναγιώτης Χαλκιάς.
Ενδυματολογία: Πάνος Γερολεμίδης.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης:  Σίλια Κατραλή Μινωτάκη , Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης, Αριστείδης Βέβης.
Θέατρο: FAUST BAR-THEATRE-ARTS(Αθηναΐδος 12).
Παραστάσεις: 13,20,27 Μαρτίου, 3 Απριλίου.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά.
Ώρα παράστασης: 21:30
Εισιτήριο θεάματος: 10 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η παράσταση είναι για 16+, ακατάλληλη φρασεολογία.