Παρότι η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με το υπέροχο γκολ του Μπερνάντο Σίλβα στο 41′, η  αξιομάχη Φόρεστ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γούντ στο 84′, αποσπώντας τον βαθμός της ισοπαλίας.

Επικεφαλής και πάλι η Άρσεναλ. Πολύ «σκληρή» για να τα παρατήσει στον αγώνα με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιχαμ όπου στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη 4-2.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν πλεονέκτημα με το γκολ του Γουότκινς στο 5′ , αλλά η Άρσεναλ επανήλθε με το 1-1 με το γκολ του Σάκα στο 16′.

Στο 31′ εκ νέου προβάδισμα για τη Βίλα και σκόρερ τον Κουτίνιο ,νέα ισορροπία στο ματς με το εξαιρετικό σουτ του Ζιτζενκο στο 61′.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζορζίνιο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στην πλάτη του Μαρτίνεζ και στα δίχτυα. 3-2 η Άρσεναλ και 4-2 στη συνέχεια με τον Μαρτινέλι σε μια στιγμή που ο Αργεντίνος τερματοφύλακας είχε αφήσει τη θέση του στην προσπάθεια της Άστον Βίλα για την ισοφάριση.

Στη Γερμανία, επιβλητική Λειψία και ακμαίο ηθικό ενόψει του ματς με τη Σίτι. Νίκησε 3-0 στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ. Προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο με το γκολ του Φόσμπεργκ και ακολούθησαν τα γκολ του Λάιμερ στο 85′ και του Σομποσλάι στις καθυστερήσεις του ματς για το τελικό 3-0.

Στο βόρεια Ρηνανία, η Γκλάντμπαχ σόκαρε την πρωτοπόρο Μπάγερν. Οι Βαυαροί μετά την αποβολή του Ουπαμεκανό στο 8΄ δέχτηκαν γκολ από τον Στίντλ στο 13ο λεπτό, 1-0.

Ο Τσούπο Μοτίνγκ απάντησε στο 35΄1-1 σκορ ημιχρόνου , ωστόσο στο 55 ‘ Χόφμαν έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τη γηπεδούχο 2-1, και ο Τιράμ διεύρυνε το σκορ στο 84’ γκολ 3-1 για τη Γκλάντμπαχ, καθώς οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν στο τελικό 3-2 με τον 17χρόνο Ματίς Τέλ στις καθυστερήσεις του ματς. Πρώτη ήττα εντός του 2023 για την Μπάγερν.