Τρένο η Νότιγχαμ Φόρεστ το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Κούπερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το αποδείξει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ (2-0).

Ενα σημαντικό και κρίσιμο ματς, το μετέτρεψε σε μια απλή υπόθεση. Η Νότιγχαμ κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά δεν κινδύνεψε ποτέ από τις «αλεπούδες» και τελικά έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο.

Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους στην εφετινή Premier League, μετά και το «διπλό» στην έδρα της Σαουθάμπτον. Τρίτο σερί ματς μακριά από την ήττα για τη Νότιγχαμ που έχει τσεκάρει και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 25/1).

Μετά και το σημερινό τρίποντο, οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, έχοντας συγκεντρώσει 20 πόντους σε 19 αγωνιστικές.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Φρόιλερ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 14’ μετά από σέντρα του Ολμπράιτον από δεξιά, ο Μπαρνς έχασε απίθανη ευκαιρία με πλασέ από κοντά. Στο 20’ και  στο 22’ τα σουτ του Τίλεμανς κόντραραν στα σώματα, ενώ στο 41’ το νέο σουτ του Βέλγου πέρασε μόλις έξω.

Το γκολ για τη Νότιγχαμ ήρθε στο 56’. Μετά από κάθετη του Γκιμπς Γουάιτ, ο Τζόνσον έφυγε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Γουόρντ για το 1-0. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά, αλλά από το VAR φάνηκε πως ο Φαές κάλυπτε τον σκόρερ.

Στο 73ο λεπτό ο Οριέ σέντραρε από δεξιά και ο Σάριτζ πήρε την κεφαλιά ψαράκι, αλλά αστόχησε και στο 85’ οι γηπεδούχοι έριξαν τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση. Ο Γκιμπς Γουάιτ έβγαλε και νέα ασίστ κα ο Τζόνσον «χτύπησε» για το 2-0 με  ωραίο σουτ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χέντερσον, Οριέ, Γουοράλ, Λόντι, ΜακΚένα, Φρόιλερ, Μανγκαλά (71’ Ο’Μπράιεν), Σκάρπα, Γκιμπς Γουάιτ (55’ Σάριτζ), Γέιτς (46’ Κόλμπακ), Τζόνσον (86’ Ουίλιαμς).

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Αμαρτέι, Φαές, Καστάιν, Τόμας (68’ Μπραντ), Ολμπράιτον (68’ Ιεανάτσο), Μεντί (68’ Πρατ), Τίλεμανς, Εντιντί, Μπαρνς, Βάρντι.