Την απάντησή του αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί γεύματος του ίδιου με τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα. Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.»

Δείτε το σχετικό tweet:

Θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα πήρε και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων».

Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου.

Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν.»