Το έντονο πολιτικό «φλέρτ» που υπάρχει μεταξύ του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ο Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς σχετικά με την αποκάλυψη της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το Βήμα.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra δεν προχώρησε σε κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, εξαπολύοντας για άλλη μια φορά σφοδρή επίθεση στη ΝΔ.

«Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή» είπε σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του αλλά υπογράμμισε ότι επιθυμεί να ενταχθεί σε ένα προοδευτικό σχήμα.

«Με ενδιαφέρει πάντα η πολιτική, να συμμετάσχω ουσιαστικά σε μια προσπάθεια αναμόρφωσης της χώρας μέσα σε ένα προοδευτικό σχήμα. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που προέρχομαι από το Κέντρο», σημείωσε.

«Ένας άνθρωπος σαν εμένα δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί στις τάξεις της σημερινής ΝΔ όπου κυριαρχούν οι νεοφιλελεύθεροι και οι ακροδεξιοί» συνέχισε ο ίδιος κάνοντας λόγο για κορυφαίους υπουργούς που είναι «ακραίοι» και «υπερβολικοί» και υπό την προεδρία του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν θα ήταν ούτε βουλευτές.